Jan & Jansen Live: BBQ (Boys Be Quiet)

Zaterdagavond 19 mei in het programma ‘Jan & Jansen Live’ betreedt gelegenheidsband BBQ het podium in de ‘mancave’ van Jan en Jurgen. Tussen 21.00 en 00.00 uur kunnen de luisteraars luisteren naar de gelegenheidsband die nog nooit in deze formatie heeft gespeeld, laat staan geoefend. Dus dat belooft wat.

De gelegenheidsband bestaat uit louter semi-profmuzikanten die hun sporen hebben verdiend in de rock-scène. Op drums Jack Muller van o.a. Coolcast en diverse jamsession bandjes bij The Shack in Aalsmeer/Oude Meer; op gitaar Marcel Smits , oudgediende bij o.a. coverband LEKKER en Shitt Happens, en inmiddels vaste gitarist bij DOCK SIX. Op de bas hebben we Martijn van Leeuwen van classic rockband Shitt Happens en bassist bij akoestische folkband Lightless. Op zang/harmonica en percussie doet Ray z’n ding, Ray speelde o.a. in feestband HALFOM en is momenteel frontman van Shitt Happens.

Het repertoire bestaat o.a. uit nummers van de Stones, CCR, The Beatles, Johnny Cash en meer. Jan Gravesteijn en Jurgen Jansen zitten aan de knoppen, laten de heren spelen, voelen de heren aan de tand en entertainen het publiek met een borrel en een hapje. Eén en al gezelligheid. Allemaal lekker luisteren dus van 21:00 tot 00:00 uur op Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 14 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×