‘Op weg naar Down Town’

Rob en Aran van restaurant Oh waren afgelopen zaterdag te gast in “Op weg naar Down Town”. Vorig jaar bij Down Town Ophelia lieten zij de gehele dag 25 mensen met een verstandelijke beperking meewerken in hun restaurant. Laurens mocht zelfs blijven en helpt nog steeds een dag in de week in de keuken! Verder vertelde Quincy vol overgave over haar baan bij een lunchroom in Westwijk, waar ze onder andere overheerlijke tosti’s maakt. Ze heeft het syndroom van Down en is ontzettend blij dat ze hier mag werken. Op 2 juni gaat Quincy meedoen aan de modeshow, maar gaat ze ook laten zien hoe goed ze is in streetdance en stijldansen. Luister terug via de website.

Komende zaterdag ontvangen Kim Maarse en Dennis Wijnhout Festus en Laurens. Misschien kent u ze nog van vorig jaar, toen lieten de heren een zelfgeschreven rap horen tijdens Down Town Radio. Laurens is het gezicht van de Foundation Dutch Down Support, die zich inzet voor kinderen met syndroom van Down in onder andere Suriname en Kenia. Laurens komt daar zelf over vertellen. Dennis en Kim hopen natuurlijk ook dat Festus en Laurens nog even wat voor de luisteraars willen rappen. En ze hebben een primeur vanuit Stichting Down Town Ophelia.

‘Op weg naar DownTown’ wordt iedere zaterdag (tot 2 juni) uitgezonden van 14.00 – 15.00 uur . Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×