‘Let’s Go’ telt af naar Junior Pramenrace

Het aftellen naar de Junior Pramenrace op zaterdag 16 juni is nu echt begonnen! Ben jij al druk aan het knutselen om jullie praam er het mooist, leukst en origineelst eruit te laten zien? Vrijdag gaat Kim de organisatie van de leukste race het hemd van het lijf vragen. Waar moet je op voorbereiden? Wat ga je met de sportdag doen? En kan je eigenlijk nog aanmelden? Dus voor je het laatste Junior Pramenrace nieuws moet je zeker luisteren.

Verder won een tijd terug groep 8a van de Jozefschool de wedstrijd “Hoe word ik een Milieuheld” van Stichting Milieubende. De prijs was het schrijven van een lied en een clip maken. Het nummer heb je al bij ons kunnen horen, maar vrijdag komen ze alles over deze belevenis vertellen.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 14 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×