Intuïtie besproken in ‘Echt Esther’

Donderdag 17 mei is docent en coach Annette Weers te gast bij Esther Sparnaaij. Annette is opgeleid voor het basisonderwijs, maar haar nieuwsgierigheid naar mensen maakte dat zij besloot een opleiding “intuïtieve ontwikkeling” te volgen, waarin nu lesgeeft.

Esther kwam Annette tegen een opleidingsinstituut hoorde daar hoe zij bezig was met haar studenten. De geluiden die zij maakten, wekte de nieuwsgierigheid van Esther en daarom heeft zij haar uitgenodigd. Heb jij ook een leuke vraag voor Annette Weers? Die mag je mailen naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via gemist.

Gepubliceerd: 14 mei 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×