Aardige en geniale fotograaf 211e gast in ‘Door de Mangel’

Maandag 7 mei kon u luisteren naar een herhaling van een uitzending van 8 januari. Ezel Kees Tromp was toen te gast. Hij is bekend van ‘De Ezelkeet’ aan de Oosteinderweg en kwam als jongetje van 12 al dagelijks op de fiets naar Aalsmeer om te werken. Zijn vrouw Alida leerde hij al snel kennen in Kudelstaart. “Ik kreeg toen Alida en die heb ik gered van de boerderij aan de Achterweg. Zij viel op tussen de bloemkolen”, aldus Ezel Kees.

Op maandag 30 april nam Glenn van der Laarse plaats in de studio. De kleinzoon van Lenie van der Meer en zoon van Mike ‘Multi’ koos als nieuwe gast voor maandag 14 mei de ‘huisfotograaf’ van de familie van der Laarse: Frank Karssing. “Een geniale fotograaf en een zeer creatief persoon en ook nog eens een ontzettend aardige kerel”, aldus Glenn. Mylene Huijts zal Karssing de bekende en andere verrassende vragen voorleggen komende maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×