Zaterdag nieuwe aflevering ‘Op Weg naar Down Town’

Afgelopen zaterdag was de eerste uitzending in aanloop naar Down Town op 2 juni aanstaande. In de eerste uitzending vertelden Ilse Zethof en Ingrid Kranenburg over het ontstaan ervan en over hoe belangrijk deze dag voor veel jongvolwassenen is. Met deze dag kunnen ze hun talenten laten zien en tonen dat ze heel goed mee kunnen doen in de maatschappij. Meike van Eijk vertelde wat zij allemaal doet bij Dagcentrum Middelpolder, een voorziening van Ons Tweede Thuis. Vorig jaar hielp ze onder andere bij Bakkerij Hulleman en ook dit jaar gaat ze weer aan de slag in één van de winkels in de Ophelialaan.

Komende zaterdag ontvangen Kim Maarse en Dennis Wijnhout onder andere Rob Ojevaar van Restaurant Oh. Hij stelde vorig jaar zijn restaurant open voor de Down Town medewerkers om te helpen in zijn restaurant. Wat heeft hij daarvan geleerd? U hoort het zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur.

‘Op weg naar DownTown’ wordt iedere zaterdag (tot 2 juni) uitgezonden van 14.00 – 15.00 uur . Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 mei 2018 om 7:00 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×