Kudelstaart voor Kudelstaart in ‘Vrijdagavondcafé’

Vrijdagavond schuiven Ad Verburg en Arie de Vos bij presentator Ron Leegwater aan in het ‘Vrijdagavondcafé’ om verder te praten over de actie ‘Kudelstaart voor Kudelstaart’ die aanstaande zaterdag voor het 18e achtereenvolgende jaar wordt gehouden. Deze actie komt ten goede aan het verenigingsleven in Kudelstaart. Natuurlijk hoor je in de uitzending meer over de te veilen kavels en bijzonderheden. En er is meer!

Er is live muziek van Tom, Erik en Bastiaan van de groep Ditzo. Deze jonge muzikanten hebben vorige maand een album uitgebracht onder de titel ‘Road to Nowhere Volume 1’. Wil je alvast een voorproefje horen? Ditzo staat op Spotify. Uiteraard hoor je bij Ron in het radiocafé ook meerdere tracks. Verder heel veel muziek uit de 80’s, 90’s en de hits van nu en de vaste onderdelen zoals de Twitterhit, de soulshow-classic en het radiospelletje Soundmemory. Vrijdagavondcafé is er van 21.00 tot 23.00 uur.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 8 mei 2018 om 19:50 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×