‘Mark en Eric Show’ blikken terug op avonturen

Mark en Eric beloven weer een gezellige show die jou klaarstoomt voor het weekend. Mark is net terug van twee maanden backpacken en naast zijn verhalen zullen ook Femke van Itterzon en Lizanne Eveleens komen vertellen over hun reizen en het indrukwekkende vrijwilligerswerk wat zij hebben gedaan in Oeganda en op Lesbos.

Verder is er contact met de Aalsmeerse tropenarts Wouter Bakker die in een ziekenhuis in Malawi werkt, sidekicks Jaimy en Kees willen daar natuurlijk alles over horen. En of dat nog niet genoeg is: live muziek van Jasper Schouten en tenslotte de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart, waar je een VIP arrangement kunt winnen bij de Mark en Eric Show!

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 mei 2018 om 15:30 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×