Hoe het bevrijdingsvuur in Aalsmeer kwam bij ‘Let’s Go’

Vrijdag zijn Kim, Laurens en Jonas gewoon weer live te horen in de studio. Ze ontvangen dan ook weer een bijzondere gast, namelijk Yfke Serne. Yfke heeft samen met een team van hardlopers op 4 mei het bevrijdingsvuur opgehaald in Wageningen en ervoor gezorgd dat deze op 5 mei in Aalsmeer was. Een bijzonder avontuur waar we natuurlijk alles over willen weten.

Verder gaat Let’s Go ook dit jaar weer op zoek naar de Super Juf en/of Super Meester. Hoe en wat dat vertelt Kim je vrijdag, want dit jaar komt er een categorie bij. Naar welke superster is Kim nog meer opzoek? Je hoort het vrijdag, net zoals DJ Faystje, leuke tips om naartoe te gaan en natuurlijk weer heel veel muziek. Dus zorg dat je vrijdag weer je radio aan hebt staan of je tv!

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Laurens Niezen Fotografie

Gepubliceerd: 7 mei 2018 om 21:42 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×