‘Door de Mangel’ op herhaling met ezelliefhebber

Afgelopen maandag was student Glenn van der Laarse de 210e gast in ‘Door de Mangel’. In de wekelijkse talkshow noemde de oud-handballer zichzelf enthousiast, behulpzaam en (iets te) ijdel. Hij groeide op aan de Linnaeuslaan als zoon van Mike ‘Multi’ van der Laarse en Marieke Spaargaren. Glenn studeert Hotel en Eventmanagement en ziet zijn vader als zijn grote voorbeeld. Als voorwerp nam hij de kampioensschaal mee die hij als b-junior met handballen had gewonnen. “Ik heb de schaal met de hulp van mijn vader direct na de huldiging stiekem meegenomen”, biechtte de DJ op.

Frank Karssing
Van der Laarse heeft ook een nieuwe gast gevonden. Maar fotograaf Frank Karssing komt pas op 14 mei naar de studio. Vanwege de meivakantie zal komende maandag een herhaling te beluisteren zijn van een uitzending van 8 januari jl, Toen was een markante Aalsmeerder te gast: Kees Tromp, bekend van ‘De Ezelkeet’ aan de Oosteinderweg. Hij kwam als jongetje van 12 al dagelijks op de fiets naar Aalsmeer om te werken. Zijn vrouw Alida leerde hij al snel kennen in Kudelstaart. “Ik kreeg toen Alida en die heb ik gered van de boerderij aan de Achterweg. Zij viel op tussen de bloemkolen”, aldus Ezel Kees. Naast het verzorgen van zijn ezels is Tromp een van de laatste seringenkwekers. Dit en meer maandag 7 mei vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 mei 2018 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×