‘Zimmer Frei’ ontvangt talent uit de regio

Het muziekprogramma ‘Zimmer Frei’ ontvangt zaterdag een talent uit de regio: DJ/producer DIØN (’98) uit Uithoorn. Hij begon met gitaar (zowel akoestisch, elektrisch en bas) te spelen toen hij zeven jaar oud was. Later heeft hij de basis van piano geleerd om instrumentale muziek in elektronische dansmuziek te kunnen omzetten.

Live in ‘Zimmer Frei’
DIØN trad eerder op bij Vogelvrij Festival, UNDRGRND, Simba, Romanesc, Nachtdienst, Ibiza Nights, Radio Amsterdams Most Wanted en is co-host van tech house-evenement VERDEEPT. Hij tekende zijn eerste nummer “Good Guy” bij Punky Records, die op 4 december 2017 werd uitgebracht en ook zijn tweede nummer “Clubs And Drugs” dat in februari 2018 uitkwam. DIØN tekende zijn laatste nummer “Road To Acidness” bij First Impression, een label dat in 1989 werd opgericht door Robin ‘Jaydee’ Albers. De track wordt in mei 2018 uitgebracht. Zaterdag draait hij live in ‘Zimmer Frei’.

Zimmer Frei‘ wordt om de twee weken op zaterdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 mei 2018 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×