Wat een zorgboerderij is in 'Halte Zwarteweg'

De programmamakers van ‘Halte Zwarteweg’ interviewen donderdagavond Geranne Maarsen-Hoogendoorn. Zij werkt bij zorgboerderij, en tevens kunstatelier, Inner-Art in De Kwakel. Je kunt daar helpen met het verzorgen van de dieren, maar ook op een gezonde manier de dieren vertroetelen. De boerderij is open voor iedereen, maar de dagbesteding vindt in enkele verschillende groepen plaats. Het doel is om jong en oud met ieder hun eigen beperking de gelegenheid te bieden van elkaar te kunnen leren, te steunen of een voorbeeld aan elkaar te bieden. En dat in een grote familiesfeer. Dat en nog veel meer in ‘Halte Zwarteweg’.

Halte Zwarteweg‘ wordt gemaakt door cliënten van OTT Mendel (voorheen Heliomare) als onderdeel van de dagbesteding en wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×