Feestelijke voorjaarsmarkt op kinderboerderij

Kinderboerderij Boerenvreugd organiseert zondag 27 mei een feestelijke voorjaarsmarkt. Er zullen gezellige kraampjes zijn met onder andere leuke cadeauartikelen, haarmode, zeepjes, boeken, knuffeldieren, sieraden, kaarten en woonaccessoires. Ook jam, honing, stroopwafels, chocolade, creatieve traktaties, handgemaakte koekjes en andere lekkernijen zullen verkocht worden op deze gezellige markt.

Fotoshoot
De markt zal plaatsvinden op het boerderijterrein, in de hooiberg, de tent en op het plein. De markt is deels overdekt. Voor kinderen bestaat er de mogelijkheid voor een mini-fotoshoot door een professionele fotograaf. Er zijn workshops diamond painting en schilderen en bij de knutseldames van de kinderboerderij kunnen vrolijke kippen worden geknutseld. In de wei kunnen kinderen meedoen met spelletjes en lekker springen op het springkussen. DJ Dennis zorgt voor gezellige muziek.

Contact geld
Op de boerderij zelf kunnen bezoekers tegenwoordig betalen met pin, maar dat zal niet bij alle kraamhouders zo zijn. Geadviseerd wordt om contant geld mee te nemen. Bezoekers zijn van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur bij kinderboerderij Boerenvreugd aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.

Gepubliceerd: 22 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×