FIQAS/Aalsmeer door voor het landskampioenschap en de bekerfinale

Negen jaar nadat de handballers van Aalsmeer voor het laatst de landstitel veroverden gaat de ploeg in het eerste seizoen onder leiding van de gelouterde trainer Bert Bouwer weer op voor het landskampioenschap. Zaterdagavond versloeg FIQAS in de strijd voor een plek in de ‘best of three’ in een spijkerhard duel het taaie KRAS Volendam met 22-24. Tegenstander in de finaleduels om de titel is het Limburge OCI Lions, op 19 mei in Sittard. Maar aanstaande donderdag eerst nog de bekerfinale in Almere.

Lees het uitgebreide wedstrijdverslag op Aalsmeer Vandaag.

Foto: Aalsmeer Vandaag/Jaap Maars

Gepubliceerd: 6 mei 2018 om 23:53 uur, geschreven door Lennart Bader

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×