FIQAS Aalsmeer grijpt naast de beker

Het is de mannen van Fiqas Aalsmeer niet gelukt de nationale beker te veroveren. Herpertz Bevo heeft in Almere voor het eerst de beker aan hun prijzenkast kunnen toevoegen. In de meeslepende en zeer spannende finale trokken de Aalsmeerders nipt aan het kortste eind en werden met 28-27 geklopt.

De Noord-Limburgers stonden vijf keer eerder in de bekerfinale, maar steeds ging het mis. De Aalsmeerders wonnen tien jaar geleden hun laatste bekerfinale. In de afgelopen tien jaar volgden er nog vijf bekerfinales, maar die werden, net als vandaag, allemaal verloren.

Bevo drong Aalsmeer met fysiek spel keer op keer terug. De fouten die dat opleverde, deed Bevo nauwelijks pijn omdat doelman Hammerschmidt steeds weer de strafworpen wist te stoppen. Tot diep in de tweede helft bleef het een gelijkopgaande strijd en gaven de ploegen elkaar geen strobreed toe. In de slotfase sloeg Bevo een gaatje van drie goals, Aalsmeer vocht zich nog terug, maar kwam net tekort.

Foto: HV Aalsmeer (Facebook)

Gepubliceerd: 10 mei 2018 om 18:33 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×