Historische Tuin in Pinksterweekend open

De lente startte dit jaar koud en nat, maar gelukkig lijkt het tij gekeerd. De Historische Tuin aan de Uiterweg in Aalsmeer ziet er prachtig uit. Bloeiende planten in alle kleuren van de regenboog komen voorzichtig op. De rozenkas verdient een extra aanbeveling. Alle rozenbedden staan even strak. Met dank aan de vrijwilligers die liefdevol hun taak uitvoeren.

De intense geuren komen je tegemoet zodra je de rozenkas binnenstapt. Alle zintuigen op scherp. Om blij van te worden. Naast de beleving op de Tuin, kunt u thuis nagenieten van al dit moois met een voorjaarsplant van eigen bodem. Zondag is de Historische Tuin geopend van 10.00 – 16.30. Tweede Pinksterdag is er een extra openstelling van 13.00 – 16.30 uur. Donateurs, museumkaarthouders en kinderen tot 12 jaar gratis toegang. De Historische Tuin Aalsmeer is bereikbaar via de ophaalbrug aan het Praamplein.

Gepubliceerd: 13 mei 2018 om 22:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×