Ingrid van der Laarse in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandagavond stond in het teken van ‘DownTown Ophelia’. Frank Wind en Heidi Bruin maakten graag van de gelegenheid gebruik dit mooie initiatief nog wat meer voor het voetlicht te brengen. Maar ook de gebruikelijke items kwamen natuurlijk aan bod. Frank omschreef zichzelf als opgewekt, spontaan en meelevend, terwijl Heidi als kernwoorden spontaan, gezellig en empathisch noemde. Beide gasten vertelden verder over hun werk en hadden natuurlijk muziek uitgezocht. Bij een nummer van Fleetwood Mac vertelde Heidi zelfs “uit haar panty te gaan”. Beide vrijwilligers gaven aan zij geen moment hoefden nadenken toen zij gevraagd werden iets voor ‘DownTown Ophelia’ te doen.

Ingrid van der Laarse
Frank en Heidi hebben ook weer een nieuwe gast gevonden. De sportieve Ingrid van der Laarse komt maandag 4 juni om 19.00 uur naar de studio als 214e gast. Zij verzorgt de administratie en boekhouding voor het metaalbedrijf dat zij samen met haar man runt. Heidi en Frank willen graag weten hoe zij dit iedere keer toch weer voor elkaar bokst met haar drukke (gezins)leven. Deze en nog vele andere vragen zullen presentatoren Elbert en Mylene voorleggen aan Ingrid. Mocht u als luisteraar ook een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 mei 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×