'DownTown Radio' live vanuit Ophelialaan

Afgelopen zaterdag was de laatste “Op Weg naar DownTown”. Presentatoren Dennis Wijnhout en Kim Maarse ontvingen Harrie Koot van Stichting Ons Tweede Thuis. Hij vertelde over zijn werk als jobcoach. Een uitdagende baan waarin hij samen met cliënten op zoek gaat naar een passende baan binnen de reguliere arbeidsmarkt. Een traject van vallen en opstaan maar altijd op een positieve manier. Op 8 juni organiseert Harrie een bijeenkomst genaamd “Brood op de Plank”. Ondernemers zijn hiervoor van harte uitgenodigd om kennis om eens meer informatie te ontvangen en kennis te maken met enthousiaste cliënten die op zoek zijn naar een passende baan.

Ballon
Karen Koeslag was ook te gast. Zij zal aankomende zaterdag haar kunstwerk onthullen tijdens DownTown Ophelia. Samen met Michael Glansz heeft zij een ballon gemaakt. Ook vertelde zij enthousiast over haar werk bij Dagcentrum Middelpolder waar ze iedere dag vol trots heen gaat. Laura had het druk zaterdag want na de uitzending moest zij gelijk door om kleding te passen voor de modeshow. Laura is één van de modellen die zaterdag te zien zal zijn tijdens de modeshow.

DownTown Radio
Aankomende zaterdag is Radio Aalsmeer de gehele dag aanwezig vanaf DownTown Ophelia. Een team van enthousiaste medewerkers verzorgt een gezellige locatie uitzending. In het Glazen Huis, in de etalage van Teddy’s mogen mensen met een verstandelijke beperking hun talenten laten horen op radio. Deze DownTown DJ’s mogen verzoekjes aankondigen en worden daarbij geholpen door Dennis Wijnhout. U bent de gehele dag van harte welkom een verzoeknummer achter te laten die dan voor u wordt ingesproken.
Daarnaast krijgt u tussen 10.00 en 17.00 uur een sfeerimpressie van deze feestelijke dag.

Gepubliceerd: 28 mei 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×