'Let's Go' zoekt Aalsmeerse Superheld

Jonas en Laurens gaan deze week op pad met de microfoon bij de avondvierdaagse. Welke liedjes werden er gezongen en waren er ook blaren? Je hoort het vrijdag allemaal. Geef je juf, meester of held op voor de Super Verkiezing! Op 22 juni maken we in een speciale Let’s Go Super uitzending bekend wie dit jaar Super Juf en Super Meester worden. En wie is de Superheld van Aalsmeer en Kudelstaart? De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar er zijn vast meer mensen die de titels verdienen.

Vrijdag blikken we nog even terug naar de Super Juffen van vorig jaar. Je hoort dan waarom Juf Jantien en Juf Merel beide de titel Super Juf kregen. Wil je jouw superheld, juf of meester nog opgeven? Dat kan door te mailen naar letsgo@radioaalsmeer.nl Opgeven kan nog tot en met 8 juni.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 28 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×