'Echt Esther' over oliën

De kracht van etherische oliën heeft de aandacht van Esther sinds zij in het najaar van 2017 verschillende oliën ging gebruiken. Inmiddels heeft zij er ook wat ervaring mee en nodigt zij Wilma Dekker en aroma coach Berthe Volharda uit als enthousiaste ervaringsdeskundigen. Samen willen ze mooie ervaringen over deze oliën delen met de luisteraar.

Verder ook Edith Kuiper en Erwin Gijtenbeek. Edith is paraveterinair en orthomoleculaire therapeut, Erwin onder andere dierenarts en osteopaat. Het interessante is dat zij ook etherische oliën gebruiken in de diergeneeskunde. Vragen en input voor het gesprek? Mail naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via gemist.

Gepubliceerd: 28 mei 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×