‘Door de Mangel’ in gesprek met DownTown-duo

Op Tweede Pinksterdag ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Huijts de 212e gast in ‘Door de Mangel’. De broer en zus vroegen mode-ondernemer Christiaan Sijnen het hemd van het lijf. De in Heiloo geboren zoon van een modeontwerper ging in eerste instantie aan het werk als fiscalist, maar zo’n vier jaar geleden startte hij met zijn compagnon Adam Tasi een herenmodezaak op de zuid-as in Amsterdam. Al snel openden zij een tweede filiaal in de Aalsmeerse Zijdstraat. “Wij vinden het contact met de klant heel belangrijk”, aldus Sijnen, die zichzelf als positief, liefdevol en ondernemend omschreef.

DownTown-duo
De winkelier is ook op zoek gegaan naar een nieuwe gast en vond er uiteindelijk zelfs twee. Komende maandag 28 mei nemen Frank Wind en Heidi Bruin plaats achter de microfoon. “Ook wij mogen dit jaar weer vier toppers aankleden tijdens ‘DownTown Ophelia’, maar zij zetten zich tomeloos in voor dit unieke evenement. Ik wil van hen graag weten waarom zij dit doen”, aldus Sijnen. Deze en nog vele andere vragen zullen presentatoren Elbert en Mylene voorleggen aan Frank en Heidi. Mocht u als luisteraar ook een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Heidi Bruin (eigen foto)

Gepubliceerd: 24 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×