Laatste ‘Op weg naar DownTown’

Afgelopen zaterdag kwam Monique Musch van Stichting Ons Tweede Thuis in ‘Op weg naar DownTown’ vertellen over Kinderboerderij Boerenvreugd als werkplek. Remco Noordhoek verraste iedereen met de primeur van “DownTown Ophelia Magazine”. Een prachtig magazine gemaakt door Ilse Zethof dat in Aalsmeer e.o. verspreid wordt.

De sterren van de uitzending waren Lauren en Festus. Samen maken ze rapmuziek. Nummers met een boodschap zoals “Discriminatie” en “Respect”, waarin ze laten horen dat het niet uitmaakt wie je bent, we zijn allemaal mensen en iedereen mag mee doen. Op 2 juni treden zij ook op.

Komende zaterdag is het alweer de laatste uitzending van “Op weg naar DownTown”. Dan ontvangen Kim Maarse en Dennis Wijnhout, Harrie Koot. Harrie Koot werkt voor Stichting Ons Tweede Thuis bij de afdeling “Afslag Werk”. Deze afdeling zet zich in voor het vinden van een passende en betaalde of onbetaalde baan binnen de reguliere arbeidsmarkt. Ook komt Laura langs, zij is 19 jaar en heeft vorig jaar o.a. geholpen bij restaurant Oh en in Chocopaleis. Wat gaat zij dit jaar doen bij Down Town Ophelia en wat doet ze in het dagelijks leven allemaal? U hoor het a.s. zaterdag bij “Op Weg naar DownTown”.

‘Op weg naar DownTown’ wordt iedere zaterdag (tot 2 juni) uitgezonden van 14.00 – 15.00 uur . Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 mei 2018 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×