‘Let’s Go’ met Kinderburgemeester Special

Vrijdag twee uur lang het familieprogramma van Radio Aalsmeer. In het eerste uur krijgen Kim, Laurens en Jonas bezoek van de leerlingenraad van de Graankorrel. Kim is benieuwd wat een leerlingenraad precies doet. Waarom is een leerlingenraad op school eigenlijk nodig?

NK Knikkeren
Verder is woensdag de voorronde in Aalsmeer van het NK Knikkeren. Onlangs kwam Tara hier alles over vertellen. Vrijdag hoor je wie er voor Aalsmeer naar het NK Knikkeren mag in Ouwehands Dierenpark. Jonas heeft daarnaast nog wat leuke tips voor het weekend.

Kinderburgemeester Special
Vanaf 19.00 uur is een speciale Let’s Go Kinderburgemeester Special. Woensdag zijn de sollicitaties voor de nieuwe Kinderburgemeester van Aalsmeer. Kim gaat naar het gemeentehuis om alle kandidaten te ontmoeten. Wie het allemaal zijn hoor je dus vrijdag vanaf 19.00 uur.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Kim Maarse

Gepubliceerd: 21 mei 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×