Kaartverkoop verjaardagsfeest kinderboerderij

Op zondag 8 juli viert de kinderboerderij ‘Boerenvreugd’ van 11.00 tot 15.00 uur haar 25-jarig bestaan met een groot verjaardagsfeest voor haar bezoekers. Voor dit verjaardagsfeest worden deelnamekaarten verkocht. Deze verkoop start tijdens de voorjaarsmarkt van 27 mei en de kaarten zijn te koop bij de boerderijkraam.

Voor slechts €5,- kan een deelnamekaart worden gekocht. Voor dit bedrag kunnen kinderen de theatervoorstelling van theater Zwuf bezoeken. De voorstelling gaat over biggetje Basje en speciaal voor deze voorstelling wordt de hooiberg omgebouwd tot theater. Op 8 juli is er een voorstelling om 11.45 uur en een voorstelling om 13.15 uur. De hooiberg is deze dag alleen toegankelijk voor kinderen. De ouders kunnen op het terras wachten.

Verder kunnen kinderen o.a. ponyrijden in de zandwei, knutselen en meedoen aan diverse spelletjes. Bij het spijkerbroekhangen zijn leuke prijsjes te winnen. Bij een feestje hoort natuurlijk iets lekkers. De kinderen kunnen hun eigen cakeje versieren en er is limonade. Boven een vuurtje kunnen boerenbroodjes worden gebakken met knakworstjes. Kortom een feestelijk programma!

Gepubliceerd: 24 mei 2018 om 12:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×