Nieuwe eigenaar Studio's Aalsmeer Evenementen

Studio’s Aalsmeer Evenementen krijgt per 1 juni een nieuwe eigenaar: Meinders Catering. Voormalig exploitant De Raad Vastgoed, blijft de televisiestudio’s en kantoor- en vergaderruimtes beheren.
De overname zorgt alleen intern voor een verandering. Qua uiterlijk en naam wijzigt er niets. Ook de werknemers van Studio’s Aalsmeer Evenementen blijven werkzaam in het pand.

Van samenwerking tot overname
De overname vloeit voort uit een jarenlange intensieve samenwerking. Meinders Catering was ‘preferred supplier’ en verantwoordelijk voor de culinaire invulling van ruim 250 evenementen. De wens om deze samenwerking uit te breiden was al langer aanwezig. Zowel team als product vullen elkaar goed aan.

Synergie
Beide partijen staan voor gastvrijheid, kwaliteit, vernieuwende concepten en kennen een ondernemende bedrijfscultuur. Er wordt daarom gesproken over een natuurlijke match, aldus Ernst-Jan Beck (Commercieel manager Studio’s Aalsmeer): “Voor mij was deze overname een stille wens. De synergie was altijd aanwezig. Studio’s Aalsmeer onderscheidt zich met conceptontwikkeling op het gebied van evenementen. De culinaire invulling kan deze concepten tot een hoger niveau brengen.”

Foto: Studio's Aalsmeer

Gepubliceerd: 16 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×