‘KWF Wensboeket’ groot succes

Afgelopen zaterdag startte KWF Aalsmeer een nieuwe actie op de Geraniummarkt namelijk een mogelijkheid om een ‘KWF Wensboeket’ weg te geven. Voor 2 euro kon men een wenskaart invullen met een wens voor bijvoorbeeld iemand die ernstig ziek is of een wens voor Moederdag.

Roos
De ingevulde wenskaarten werden in een grote glazen pot gedaan en aan het eind van de dag werden daaruit de wenskaarten getrokken van mensen waar de grote boeketten rozen bezorgd zouden worden. Iedereen die een wenskaart had ingevuld kreeg een roos mee en menigeen liep met een roos in de hand door de Zijdstraat.

Reacties
Uiteindelijk werden er 20 grote boeketten van elk 40-45 rozen gemaakt die door vrijwilligers naar de gelukkigen werden gebracht. De reacties waren fantastisch. “Het was soms best wel heftig om de mensen te horen vertellen waarom ze een wenskaart invulden”, aldus een van de KWF vrijwilligers.

Collectanten
Het was eigenlijk ook de bedoeling dat er collectanten voor de KWF-collecte in september zouden worden geworven. maar door de drukte rondom de rozen actie schoot dat er een beetje bij in. Uiteraard kan men zich alsnog als collectant melden via www.kwfaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 16 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×