Doe mee met Slotconcert van IkToon-maand

De IkToon maand is in volle gang. De etalages in het centrum van Aalsmeer zijn gevuld met kunst, er worden workshops gegeven en er wordt een uitgaansavond voor en door jongeren georganiseerd. Als afsluiting van deze maand voor de amateurkunst organiseert Cultuurpunt Aalsmeer op zaterdag 30 juni een Slotconcert in het gemeentehuis. En jij kunt daar aan mee doen!

Vanaf de ochtend zal er in het gemeentehuis van Aalsmeer hard worden gewerkt aan een gevarieerd repertoire; van de Sound of Music tot Coldplay en van Vangelis tot Queen. Onder leiding van dirigent Martin van de Brugge, zeer ervaren in het leiden van dergelijke evenementen, zal er gedurende de dag toegewerkt worden naar de presentatie die om 16.00 uur wordt gegeven. Een uniek en gratis event voor jong en oud.

Geef je op!
Diverse leden van koren en orkesten hebben hun medewerking al toegezegd, maar er zijn nog wat plekken vrij, bijvoorbeeld voor zangers en zangeressen. Ook al zing je niet in een koor, maar beoefen je het als hobby, dan ben je van harte welkom! Aanmelden kan door een mail te sturen naar ajvulperhorst@cultuurpuntaalsmeer.nl. Deelname aan het Slotconcert is gratis.

Repetitie
De deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om zich extra goed voor te bereiden op deze muzikale happening. Op zaterdagmiddag 16 juni zijn de instrumentalisten welkom op de ‘inzeeprepetitie’ onder leiding van André Vulperhorst. En op vrijdagavond 22 juni zijn de zangers en zangeressen in de gelegenheid om al kennis te maken met hun repertoire onder leiding van dirigent Martin van de Brugge. Daarnaast is het voor de zangers en zangeressen mogelijk om de afzonderlijke zangpartijen thuis alvast in te studeren via audiofragmenten. Zo kan iedereen zich optimaal voorbereiden op dit prachtige optreden.

Gepubliceerd: 11 juni 2018 om 23:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×