‘Door de Mangel’ ontvangt Dick de Kuijer

Maandagavond 4 juni was Ingrid van der Laarse-van der Meulen de 214e gast in de Aalsmeerse talkshow “Door de Mangel”. Iedere week staat er een Aalsmeerder of Kudelstaarter een uur lang centraal. Ingrid vertelde een opleiding genoten te hebben op sportgebied, maar uiteindelijk is zij in het familiebedrijf gegroeid. “Ik doe o.a. de administratie in het metaalbewerkingsbedrijf en het vastgoedbedrijf”, vertelde de sportieve Aalsmeerse. De kernwoorden die haar het best omschrijven zijn: sportief, positief en breed geïnteresseerd.

Dick de Kuijer
De gast van deze week draagt ook weer een nieuwe gast voor. Komende maandag 11 juni is vanaf 19.00 uur Dick de Kuijer de 215e gast in de goed beluisterde radioshow. We kennen De Kuijer natuurlijk allemaal van de ESA, maar tegenwoordig is hij ook voorzitter van de Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer. Ingrid is ervan overtuigd dat Dick nog veel meer doet en wil graag weten wat precies. Deze en nog vele andere vragen zullen presentatoren Elbert en Mylene Huijts voorleggen aan Dick de Kuijer. Mocht u als luisteraar ook een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×