‘That’s Life’ o.a. over Flower Festival

Donderdag 14 juni is weer die ene donderdag in de maand dat ‘That’s Life’ er is. Ditmaal Andre Vulpenhorst van Cultuurpunt Aalsmeer, hij komt bijpraten over de Iktoon-maand. De maand juni staat in het teken van de amateurkunst, met onnder andere Amazing Amateurs in de etalage. Verder laat Marloes Jooren op donderdagavond haar drukke werkzaamheden voor het Aalsmeer Flower Festival even voor wat het is, als hoofdarrangeur weet zij alles over de aankleding van het festival. Hoewel het radio is kan zij wel in geuren en kleuren vertellen over al het bloemwerk dat dit weekend te bewonderen is.

Dan twee geweldige Aalsmeerse zangeressen, Mieke van Trigt en Lenie Zuijderhoudt. Zij komen vertellen over hun avontuur als achtergrondzangeressen bij “The Elvis Concert” tour in binnen- en buitenland. Ongetwijfeld hebben ze daar on stage en backstage veel beleefd. Daarna Tobias Rothe en Sander Bosman. De laatste houdt eind juni de expositie MVP Off The Wall. Hier zullen een aantal graffitikunstenaars hun werk tonen en wij gaan kijken wat hen drijft en hoe moeilijk (of makkelijk) het werken met spuitbussen is. Presentatie Jenny Piet en Wilbert Streng, techniek Frans van der Wee.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 juni 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×