Geheime opdracht Junior Pramenrace in ‘Let’s Go’

Zaterdag is het zover, feest op het water met de Junior Pramenrace! Daarom staat ‘Let’s Go’ vrijdag helemaal in het teken van de race. Afgelopen zaterdag was de Sportmiddag in The Beach, waar alle deelnemende teams aan de slag gingen voor een startnummer. Kim en Laurens waren daar ook bij en vertellen je er vrijdag alles over. Je hoort ook welk team er zaterdag met nummer 1 start. We nemen de route met je door, alle prijzen die er te winnen zijn en wat je zeker niet moet vergeten. Doe je ook mee aan de race? Dan moet je zéker luisteren, want tussen 18.00 en 19.00 uur wordt de GEHEIME OPDRACHT onthuld! Kortom zorg dat je vrijdag luistert, dan kom je helemaal in de Pramenrace sfeer!

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 11 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×