Dorpsraad Kudelstaart stapt op de fiets

Op maandag 25 juni staat weer een Bewonersoverleg van de Dorpsraad Kudelstaart op de agenda. Dit is de laatste bijeenkomst voor de zomer en er zijn weinig bijzonderheden voor een zinvolle agenda. Daarom heeft het bestuur van de Dorpsraad besloten deze avond weer op de fiets te stappen en een rondrit door het Dorp te maken.

Tijdens de tocht zal stil gestaan worden voor een korte toelichting bij diverse ontwikkelingen in het mooie Kudelstaart. Daarbij valt te denken aan bouwactiviteiten, speelterreintjes, onderhoud groen etc.

De Dorpsraad heeft de nieuwe gemeenteraad ook uitgenodigd, dus wellicht zijn er raadsleden die deze fietstocht mee fietsen.
Deelnemers verzamelen om 19.30 uur bij Oevers op het terras voor een kop koffie en stappen om 20.00 uur op de fiets. De Dorpsraad hoopt op weer een leuke en informatieve fietstocht waar ook best weer de nodige actiepunten uit voort mogen komen.

Gepubliceerd: 18 juni 2018 om 22:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×