Jaap Overbeek over zijn drive in ‘Door de Mangel’

Maandagavond 11 juni schoof Dick de Kuijer aan in de studio als 215e gast in de Aalsmeerse talkshow “Door de Mangel”. Iedere week staat er een Aalsmeerder of Kudelstaarter een uur lang centraal. Half Aalsmeer kent Dick van het zwembad, maar hij is ooit begonnen als boekhouder. De sport trok meer en De Kuijer werd uiteindelijk directeur bij de ESA en ook in Alkemade. Als pensionado is hij nog altijd actief, o.a. als voorzitter van de Stichting Watertoren en als vicevoorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein. Maar minder bekend is zijn muzikale carrière als zanger in de groep “Never Told”.  De kernwoorden die het best bij Dick passen zijn: positief, energiek en harmonieus.

Natuurlijk heeft de gast van deze week ook weer een nieuwe gast voorgedragen. Komende maandag 18 juni om 19.00 uur Jaap Overbeek de 216e gast in de wekelijkse radioshow.

“Jaap heeft veel werk verricht voor de Aalsmeerse gemeenschap. Hij doet echt veel. Is nog overal bij betrokken”, aldus de Kuijer. “Hij heeft nog zo’n drive. Waar komt dat vandaan?”

Deze en nog vele andere vragen zullen presentatoren Elbert en Mylene Huijts voorleggen aan Dick de Kuijer. Mocht u als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: AalsmeerVandaag (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 15 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×