Trio Nootmuskaat bij ‘Jan & Jansen Live’

Jan Gravesteijn en Jurgen Jansen hebben zaterdagavond tussen 21.00 – 00.00 muzikale gasten in de studio. Het trio Nootmuskaat dat allerhande stijlen muziek speelt is live aanwezig om een deel van hun repertoire te spelen. De teksten zijn overwegend Nederlandstalig en ze spelen semi-akoestisch. De invloeden komen uit o.a. blues, rock ’n roll en ska, maar ook jazz. In april is de band opnieuw de studio ingedoken om ook eens versterkte partijen op te nemen. Benieuwd hoe het allemaal klinkt? Zaterdagavond live in ‘Jan & Jansen Live’.

Jan & Jansen Live‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 21.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: De band 'Nootmuskaat' (eigen foto)

Gepubliceerd: 14 juni 2018 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×