Kinderboerderij Boerenvreugd 25 jaar

Kinderboerderij Boerenvreugd bestaat dit jaar 25 jaar! Het jubileum wordt zondag 8 juli groots gevierd met het verjaardagsfeest van 11 uur tot 15 uur. Speciaal voor het verjaardagsfeest komt kindertheater Zwuf naar Boerenvreugd. De voorstelling “Biggetje Basje” zal te zien zijn in het hooibergtheater. Er zijn twee voorstellingen, om 11.45 uur en 13.15 uur.

Varkenshappen
Funny Horse komt met pony’s naar Boerenvreugd. De kinderen kunnen pony rijden in de zandwei en meedoen aan vele leuke spelletjes zoals ballonnen opblazen bij de ballonnenkoe, wortelpoepen, varkenshappen, 2 emmertjes water halen, Jenga, vier-op-een-rij, muis vangen en grabbelen. Bij het spijkerbroekhangen zijn leuke prijsjes te winnen. Wat lekkers mag niet ontbreken bij het verjaardagsfeest! Cakejes versieren, limonade en boerenbroodjes bakken, er kan lekker gesmuld worden bij het feest.

Kaartjes
Om deel te nemen aan de activiteiten hebben de kinderen een spelletjeskaart nodig. Deze kaarten kosten 5 euro en zijn nu al te koop in de winkel van de kinderboerderij. Bij aanschaf van de spelletjeskaart kiezen bezoekers al welke tijd (11.45 of 13.15 uur) de kinderen de theatervoorstelling willen bezoeken. Het hooibergtheater is alleen toegankelijk voor kinderen. Ouders kunnen op het terras wachten tot de voorstelling is afgelopen. Uiteraard is het winkeltje tijdens het verjaardagsfeest open om lekkere versnaperingen te kopen. Er is beperkt plek in het hooibergtheater. Toegang is alleen mogelijk op vertoon van de deelnamekaart en op=op. De activiteiten gaan bij alle weersomstandigheden door.

Kinderboerderij Boerenvreugd is goed bereikbaar op de fiets maar ook met de auto. Het grote parkeerterrein ligt direct naast de boerderij aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.

Gepubliceerd: 12 juni 2018 om 7:31 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×