Verkiezing nieuwe Aalsmeerse kinderburgemeester

Alle kinderen die in Aalsmeer wonen mogen op zaterdag 16 juni stemmen op hun favoriete kandidaat voor kinderburgemeester. De zes kandidaten zijn: Kyra Celie, Hannah Fokkema, Alisa Kockelkorn, Lauren van Dam, Tycho Leering of Mark Beemsterboer. Een ding is zeker; één van deze toppers wordt de nieuwe kinderburgemeester van Aalsmeer.

The Beach
De verkiezingen zijn op zaterdag 16 juni tussen 11.00 en 15.00 uur bij The Beach. Vanwege het Flowerfestival en de verkiezingen is er die dag van alles te doen en te beleven. The Beach wordt omgedoopt tot Kinderplein waar kinderen de hele dag leuke workshops kunnen volgen. Kennismaken met ‘Circus en Muziek’, leren rondjes rijden op een éénwieler of samen vrolijke beats trommelen. Kortom, een dag vol leuke activiteiten.

Gepubliceerd: 12 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×