Kudelstaartse Stratentoernooi afgelast

Het Kudelstaartse Stratentoernooi van aankomende zaterdag is afgelast vanwege een te gering aantal deelnemers aan het toernooi. Bij dit toernooi dat jaarlijks door voetbalvereniging RKDES wordt georganiseerd  kwamen te weinig aanmeldingen binnen. “Helaas is het een trend die we de afgelopen jaren vaker hebben zien terugkomen. Ook deze editie zullen we niet genoeg deelnemers hebben om een serieus toernooi te kunnen organiseren” meldt de club op haar Facebookpagina. Deze afgelasting heeft alleen betrekking tot het volwassenentoernooi. Alle jeugdactiviteiten van zaterdag gaan gewoon door. Om 13.00 uur worden alle kampioenen van de jeugd gehuldigd en het 5 tegen 5 toernooi start nu eerder (13.30 uur). De afsluitende barbecue gaat ook niet door.

Gepubliceerd: 25 juni 2018 om 22:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×