‘Let’s Go’ met afscheidnemende Kinderburgemeester

Komende vrijdag komt Derek voor de laatste keer als Kinderburgemeester langs bij Let’s Go. Tijd om terug te blikken op zijn jaar als Kinderburgemeester. Waar is hij het meeste trots op? Wat zijn zijn plannen voor de toekomst? Kim heeft zelfs nog een verrassing voor Derek in petto. Verder is Red de Bij de nieuwe hit van Kinderen voor Kinderen. Hawo en Sophie zetten zich ook in om de bijen te redden. Ze stuurden ons een mail om daarover te vertellen en dat komen ze vrijdag doen.

Kim, Laurens en Jonas tellen net zoals iedereen af naar de grote zomervakantie. Nog 4 uitzendingen te gaan! Tijdens de zomervakantie hoor je de 6 leukste, mooiste of grappigste uitzendingen van het afgelopen seizoen. Welke dat zijn dat bepaal jij! Welke uitzending wil jij nog een keer terug horen? Is dat de uitzending waarin jij zelf te gast was? Of misschien wel de uitzending dat Kim op bezoek was bij de Ludwigs? Of juist de uitzending over het maken van slijm? Laat het het team van Let’s Go weten en wie weet hoor je jouw favoriete uitzending wel terug tijdens de Let’s Go Zomerstop! Mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 25 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×