Nobel en Van Rijn in 'R.A.P.'

Presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest ontvangen aanstaande donderdagavond burgemeester Nobel in hun radioprogramma. Het college is inmiddels enkele weken onderweg en gevraagd zal worden naar de nieuwe samenwerking in het college. De ontwikkelingen op politiek vlak nemen ze door, evenals het programma dat het college heeft vastgesteld. Na de burgemeester is ook wethouder Robert van Rijn te gast in de studio. Ook met Van Rijn wordt de lokale politiek doorgenomen en natuurlijk zijn eigen bevindingen van de eerste weken als wethouder. Suggesties voor onderwerpen en vragen zijn welkom via info@radioaalsmeer.nl.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 juni 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×