‘Echt Esther’ over zomerevenementen

Wat staat er na Flower Festival, Aalsmeer Roest Niet en de Geraniummarkt deze zomer nog meer op de agenda? Sander Jongkind komt vertellen over de alternatieve Bandjesavond. Harmon de Lange zit in het bestuur van de Westeinder Waterweek vanuit Zeilschool Aalsmeer en Pieter Groenveld organiseert straks weer de mooiste concerten vanuit De Oude Veiling. De gemeente is natuurlijk ook op allerlei manieren betrokken bij Aalsmeer als het gaat om de recreatie en de activiteiten. Hoe leuk is het dan dat ook wethouder Robert van Rijn aanschuift om hierover te vertellen. Als jij denkt dat wij iets vergeten of je hebt een leuke vraag voor een van deze mannen. Mail Esther via esther@radioaalsmeer.

Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via gemist.

Foto: Esther Sparnaaij

Gepubliceerd: 25 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×