Dr. Jan Willem de Wijn in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was oud-politicus en belastinginspecteur Jaap Overbeek de 216e gast in “Door de Mangel”, de wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer. Het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts vroegen aan de Kudelstaarter wat de drie kernwoorden zijn die bij hem passen. “Sociaal, betrokken en harmonieus. Dat laatste werd ook wel eens negatief uitgelegd in mijn beoordelingsgesprekken, maar was bijvoorbeeld in de politiek wel handig bij het compromissen sluiten”, aldus Overbeek. Aan het eind van het programma bedankte de oud-wethouder zijn vrouw op emotionele wijze voor de ruimte die zij hem geeft om de dingen te doen die hij doet.

Ook Jaap heeft een nieuwe gast voor volgende week voorgedragen. Aanstaande maandag 25 juni komt om 19.00 uur Jan Willem de Wijn als 217e gast naar de studio. “Jan Willem de Wijn is jaren voorzitter van ‘Oud Aalsmeer’ geweest, maar is daar onlangs mee gestopt om op latere leeftijd nog een studie Geschiedenis te beginnen. Hij wil binnenkort promoveren. Waar haalt hij de drive vandaan om nu nog dr. Jan Willem de Wijn te worden”, vraagt Overbeek zich af. Deze en nog vele andere vragen zullen presentatoren Elbert en Mylene Huijts voorleggen aan de geschiedkundige. Mocht u als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: AalsmeerVandaag

Gepubliceerd: 18 juni 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×