‘Sem op Zaterdag’ ontvangt Colette Wickenhagen

Afgelopen zaterdag was jazzzangeres Katelijne van Otterloo te gast bij Sem en a.s. zaterdag heeft hij wederom een jazzzangeres te gast: Colette Wickenhagen. Zij is onlosmakelijk verbonden met Chazz Festival, waar Sem vorig jaar ook aandacht voor had in zijn programma. Chazz staat voor ‘Charity Jazz’ en staat in het teken van een goed doel. Dit jaar om mogelijkheden te bieden aan kinderen en jong volwassenen in Guatemala om zich via scholing te ontwikkelen. De opbrengst van deze editie is voor de volledige opleiding van kansarme kinderen in Guatemala en wel voor de bekostiging van de middelbare school en twee jaar Pabo.

Chazz is op 23 juni in De Hoef, Boerderij Stroomzicht, Westzijde 50 en begint om 16.00 uur en gaat door tot 22.00 uur. Meer bij Sem, a.s. zaterdag en op de website www.chazz.nl.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×