‘Let’s Go’ Super Juf/Meester verkiezing

Afgelopen vrijdag en zaterdag stond ‘Let’s Go’ helemaal in het teken van Superhelden, het thema van Junior Pramenrace 2018. De locatie uitzending vanaf het Stokkenland was weer een feestje om te doen en dat doen we vrijdag dunnetjes over! Dan staat Let’s Go in het teken van de Super Verkiezingen.

De afgelopen weken kon iedereen zijn/haar juf en meester aanmelden voor de titel Super Juf en Super Meester. Er waren veel aanmeldingen, vooral van Super Meesters. Uiteindelijk zijn er twee klassen uitgenodigd om vrijdag samen met hun juf en meester naar de studio te komen. Wie de juf en meester zijn hoor je vrijdag. Je hoort dan ook waarom zij de titel Super Juf en Super Meester verdienen. Wat maakt een juf en meester nou een Super Juf en Meester? En wat maakt juf en meester zijn nou zo superleuk? Je hoort het allemaal vrijdag vanuit een bomvolle studio.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 18 juni 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×