Nicole en Tim zijn Superjuf en -meester 2018

Juf Nicole van PCBS de Brug en Meester Tim van de Jozefschool mogen zich de Super Juf en Super Meester van 2018 noemen. Deze bijzondere titel kregen zij in het Radio Aalsmeer programma ‘Let’s Go’.

In mei deed presentatrice Kim Maarse een oproep waarbij kinderen hun juf en/of meester konden aanmelden voor de titel Super Juf en Super Meester. Net zoals vorig jaar waren er weer heel veel leuke aanmeldingen, opvallend was dit jaar het aantal nominaties voor Super Meester. Tussen alle inzendingen sprongen Juf Nicole en Meester Tim eruit.

Bomvolle studio
In een speciale Super uitzending werden Juf Nicole en Meester Tim in het zonnetje gezet en dat in een bomvolle studio. Alle kinderen uit de klas en ouders waren ook uitgenodigd om bij dit feestje aanwezig te zijn. Dat de ouders ook hun best hadden gedaan was goed te merken. Juf Nicole werd door de brandweer afgezet bij de Studio’s Aalsmeer en ook Meester Tim werd kreeg een groots entree. Confetti, ballonnen, snoep en champagne maakte het feestje echt compleet.

Feest
Juf Nicole mocht samen met briefschrijfster Dana in de studio plaats nemen. Meester Tim had zelfs meerder briefschrijvers en mocht met Daan en Jens plaats nemen bij Kim aan tafel. Juf Nicole is kleuterjuf en Dana zat bij haar in de klas en dat was altijd feest. De juf weet de klas altijd om te toveren tot iets bijzonders zoals een ziekenhuis of een dierentuin. Ook houdt zij van verkleedfeestjes, maar heeft ook altijd tijd voor knuffel voor kinderen die het even extra nodig hebben.

Polonaise
Meester Tim is meester van groep 5a en eigenlijk wil iedereen wel bij meester Tim in de klas. Hij is gewoon de coolste meester! Ondanks de drukke klas heeft hij voor iedereen tijd en aandacht. Hij zorgt voor rust in de klas als het nodig is maar ook  houdt hij van een feestje met lekkere harde muziek en polonaise door de gang. Meester Tim speelt ook lekker mee met voetbal in de pauze en was ook iedere avond te vinden bij het minivoetbal.

Het was een bijzonder gezellige uitzending. Benieuwd wat de juf en meester er zelf van vonden? De uitzending is terug te luisteren via de site van Radio Aalsmeer. ‘Let’s Go’ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: LNF / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 22 juni 2018 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×