‘Door de Mangel’ op herhaling met Gilbert Themen

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren.

Komende maandag 23 juli zal de uitzending van 13 november jl. met de bedenker van “The RESET-methode” Gilbert Themen te horen zijn. Hij geeft trainingen en schrijft een boek over loslaten. Themen heeft Surinaamse roots en is opgegroeid in Amsterdam-Noord. Hij kwam na zijn schoolperiode bij de politie terecht. Dat kostte hem flink wat doorzettingsvermogen, maar nadat er dyslexie bij hem werd vastgesteld, lukt het hem om hoofdagent te worden. Daarnaast is hij de stand-in leadrapper geweest van de band King Bee, de eerste rapgroep in Nederland die een Edison won. Uiteindelijk maakte de Aalsmeerder de ‘move’ naar het coaching vak. Hij is de bedenker van de “RESET-methode” waarmee hij mensen helpt naar persoonlijke vrijheid.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×