Wendy Moore bij ‘Jan & Jansen Live’

De 19-jarige zangeres/gitariste Wendy Moore komt uit Zandvoort aan Zee. Na twee jaar in bands te hebben gespeeld als gitarist pakte ze het zingen op en vond ze hier haar passie in. Momenteel werkt zij aan haar eigen EP en speelt ze nu voornamelijk covers waar ze haar eigen kenmerkende draai aan geeft. Wendy speelt alternatieve pop zoals o.a Shawn Mendes, Troye Sivan en Avril Lavinge, overigens nog steeds met de gitaar als haar beste vriend. Haar eigen nummers komen eind dit jaar uit en zijn een mix van upbeat dromerige alternative-pop tracks met een donker randje, inclusief poëtische teksten en een sound gedomineerd door de gitaar.

Jan & Jansen Live‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 21.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 juli 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×