Laatste ‘Let’s Go’…

De zomervakantie staat voor de deur en daar gaan ook Kim, Laurens en Jonas van genieten. Vrijdag is dus voorlopig even de laatste live ‘Let’s Go’ te horen. Zonnige hits en leuke momenten van het afgelopen seizoen zullen voorbij komen. Kim zal vertellen welke uitzendingen je terug gaat horen tijdens de Let’s Go Zomerstop. Maar er is meer….

Want de afgelopen weken zijn er veel mensen in het zonnetje gezet bij Let’s Go. Juf Nicole en Meester Tim, zij werden Super Juf en Super Meester. Derek werd in het zonnetje gezet als dank voor zijn inzet als (Super) Kinderburgemeester en Tim werd Let’s Go’s eerste Superheld voor zijn inzet voor de Alpe d’Huzes. Vrijdag kan jij nog iemand in het zonnetje zetten en dat kan echt iedereen zijn. Je juf, de overblijfmoeder, de buurman, je beste vriend of vriendin, je voetbalcoach, je moeder of vader, de buschauffeur…noem het maar op. Het enige wat je hoeft te doen is vertellen waarom jij diegene nog even in het zonnetje wilt zetten. Dat mag je mailen naar letsgo@radioaalsmeer.nl  en a.s. vrijdag zullen Kim en Jonas deze verhalen dan voorlezen. Kom je het liever zelf vertellen? Dat mag ook, je bent tussen 18.00 en 19.00 uur van harte welkom in de studio van Radio Aalsmeer.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 16 juli 2018 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×