Enzo Knol maakt vlog op Aalsmeerse poel

Dat het in Aalsmeer heerlijk toeven is, zeker ook met het mooie weer van de laatste tijd, is algemeen bekend. Dat ontgaat ook diverse BN-ers niet. Woensdagavond 18 juli koos Enzo Knol namelijk het ruime Aalsmeerse sop. Hij voer samen met Roy Beszelsen van het YouTube-kanaal Royalistiq in een heuse speedboot over de Westeinderplassen.

Het zomerse weer bleef voor Enzo dus niet bij rustig een drankje doen. Hij heeft samen met Royalistiq in de speedboot de plas bij Aalsmeer optimaal benut en zo ruimschoots gebruik gemaakt van het mooie zomerse weer. Ook heeft Enzo Knol een video/vlog gemaakt, deze is hier te zien op zijn YouTube kanaal.

Foto: LNF / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 19 juli 2018 om 7:44 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×