Shovel in brand op Mr. Jac. Takkade

Een shovel die geparkeerd stond bij een kleine privéstal naast Stal Wennekers aan de Mr. Jac Takkade heeft dinsdagavond 17 juli vlam gevat. De brandweer was rond kwart over tien snel ter plaatse en heeft het vuur geblust. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Ook waren er meerdere ambulances ter plaatse en zijn diverse personen nagekeken door ambulancepersoneel. Zij hadden rook ingeademd toen zij probeerden om een aantal paarden in veiligheid te brengen. Een omstander meldde dat er meerdere mensen naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Hoe de brand kon ontstaan is vooralsnog onbekend.

Foto: LNF / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 18 juli 2018 om 7:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×