Radio Aalsmeer zoekt sportievelingen

Aalsmeer kent tientallen sportverenigingen. Verenigingen die ieder op hun niveau actief en succesvol zijn. Een gemeente met zoveel sportieve inwoners verdient ook een goed sportprogramma op de lokale radiozender.

Dat is precies wat een aantal medewerkers van Radio Aalsmeer probeert te bereiken. Het plan is om op zondag in teamverband een wekelijks sportprogramma van drie uur te maken. Daarin aandacht voor alle sporten die in Aalsmeer beoefend worden. Het is de bedoeling dat er een aantal teams gevormd worden die bijvoorbeeld 1x per maand een programma verzorgen.

Wat is daarvoor nodig? Op de eerste plaats mensen die op vrijwillige basis mee willen bouwen aan dit sportprogramma: presentatoren, redactieleden en technici. Ervaring is geen vereiste, Radio Aalsmeer leid je intern op!
Daarnaast zoekt Radio Aalsmeer contact met sportverenigingen. Bent u lid van een vereniging en toch al iedere week op het veld of in de zaal te vinden en vindt u het leuk om bijvoorbeeld via de telefoon verslag te doen van de wedstrijd van uw eigen cluppie? Dan ben jij de verslaggever die wij zoeken! Ook zoeken wij voor iedere club een contactpersoon.

Als je interesse hebt, stuur dan een mailtje naar info@radioaalsmeer.nl o.v.v. sportprogramma.

Gepubliceerd: 16 juli 2018 om 23:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×