Er werd lekker geslijmd bij ‘Let’s Go’…

In de zomer hoor je de door jou gekozen leukste uitzendingen terug van eerder dit jaar. In februari zocht Kim naar het ultieme slijmrecept en op 2 maart werd het een hele slijmerige uitzending met slijmexeprt Louise. Ze vertelde hoe je het beste slijm kan maken. Het bleef niet alleen bij vertellen, want tijdens de uitzending ging Louise zelf aan de slag en liet ze zien hoe je nu het ultieme slijm moet maken.  Maar dat is niet enige wat je vrijdag hoort tijdens ‘Let’s Go’.

Kim was dit voorjaar op de set van de spannende Nickelodeon serie “De Ludwigs”. Het gaat over o.a.  Benny, Sam, Yara, Anoosha en Daniel die allerlei spannende avonturen beleven. Het werd opgenomen in de studio’s van Aalsmeer en Kim mocht komen kijken en de acteurs wat vragen stellen.

Tenslotte nog een oproep: stuur jouw leukste vakantieavonturen die je op foto of video hebt op naar ‘Let’s Go’ en de leukste inzendingen mogen op 7 september bij de eerste ‘Let’s Go’ na de zomervakantie live komen vertellen over hun avonturen! E-mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Louise en Kim (r) tijdens de slijmuitzending op 2 maart

Gepubliceerd: 30 juli 2018 om 21:47 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×